KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNE İLİŞKİN AYDINLATMA METNİ

Veri Sorumlusu: Doğan Müzik Yapım Ve Ticaret A.Ş.

Burhaniye Mahallesi Kısıklı Cadde No: 65/1 Üsküdar İstanbul

Doğan Müzik Yapım Ve Ticaret A.Ş. (“DMC” veya “Şirket”) olarak, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (bundan sonra “KVKK” olarak anılacaktır.) ve ilgili mevzuat ve yasal düzenlemelerden kaynaklanan faaliyetlerimiz çerçevesinde kişisel verilerinizin işlenmesi, saklanması ve aktarılması ile ilgili veri sahiplerini aydınlatmak amacıyla işbu Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni’ni (bundan sonra “Aydınlatma Metni” olarak anılacaktır.) hazırladık.

  • Çalışan Adayları

  • Stajyer Adayları

  • Tedarikçi Yetkilileri

  • Tedarikçi Çalışanları

  • Ürün veya Hizmet Alan Kişi Yetkilileri

  • Potansiyel Ürün veya Hizmet Alıcıları

  • Ziyaretçiler

  • Çevrimiçi Ziyaretçiler

  • Sanatçılar



Aydınlatma Metni DMC tarafından yayımlandığı tarih itibariyle geçerli olacaktır. DMC, Aydınlatma Metni’nde, gerekli olduğu takdirde her zaman değişiklik yapabilir. Yapılacak değişiklikler, Aydınlatma Metni’nin … adresinde yayımlanmasıyla birlikte derhal geçerlilik kazanır.

ÇALIŞANLAR

Çalışanlara ait işlenen kişisel veriler hakkında ayrıntılı bilgiler sadece çalışanlarımızın erişebileceği şekilde ………………..yayınlanmakta olup, kendilerine bu konuda ayrıntılı bilgilendirme yapılmıştır.

DMC eski çalışanı iseniz işbu Aydınlatma Metni’nin “Haklarınızı Nasıl Kullanabilirsiniz” bölümünde yer alan başvuru kanallarından birisini kullanarak çalışan olduğunuz dönemde işlenen kişisel verilerinize ilişkin haklarınızı kullanabilirsiniz.

HİSSEDARLAR / ORTAKLAR / YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

Şirketimizin hissedarları, ortakları ve yönetim kurulu üyelerine ait işlenen kişisel veriler hakkında ayrıntılı bilgiler sadece kendilerinin erişebileceği şekilde ………. yayınlanmakta olup ayrıntılı bilgilendirme yapılmıştır.

DMC eski hissedarı, ortağı veya yönetim kurulu üyesi iseniz işbu Aydınlatma Metni’nin “Haklarınızı Nasıl Kullanabilirsiniz” bölümünde yer alan başvuru kanallarından birisini kullanarak stajyerlik yaptığınız dönemde işlenen kişisel verilerinize ilişkin haklarınızı kullanabilirsiniz.

STAJYERLER

Stajyerlere ait işlenen kişisel veriler hakkında ayrıntılı bilgiler stajyerlerimizin erişebileceği şekilde ………. yayınlanmakta olup, kendilerine bu konuda ayrıntılı bilgilendirme yapılmıştır.

DMC eski stajyeri iseniz işbu Aydınlatma Metni’nin “Haklarınızı Nasıl Kullanabilirsiniz” bölümünde yer alan başvuru kanallarından birisini kullanarak stajyerlik yaptığınız dönemde işlenen kişisel verilerinize ilişkin haklarınızı kullanabilirsiniz.

ÇALIŞAN ADAYLARI

KİMLİK BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • Ad, Soyad,

  • Doğum Tarihi,

  • İmza,

  • Fotoğraf.

Çalışan Adayların Başvuru Süreçlerinin Yürütülmesi, İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması, Mülakat Süreçlerinin Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi

KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİ

Yukarıda yer alan kişisel verileriniz, DMC tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

Yukarıda belirtilen kişisel veriler, Holding Şirketleri aracılığıyla,Hizmet alınan İŞKUR ve özel istihdam büroları (kariyet.net, yenibiris.com gibi elektronik olanlar dahil),Gazete ve değişik yerlerde iş ilanı verilerek toplanan başvurular ile, gönderilen özgeçmişler aracılığıyla, iş başvuru formları vasıtasıyla toplanmaktadır.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • E-Posta Adresi,

  • İletişim Adresi,

  • Cep Telefonu Numarası.

Çalışan Adayların Başvuru Süreçlerinin Yürütülmesi,İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması, Mülakat Süreçlerinin Yürütülmesi

KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, DMC tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

Yukarıda belirtilen kişisel veriler, Holding Şirketleri aracılığıyla,Hizmet alınan İŞKUR ve özel istihdam büroları (kariyet.net, yenibiris.com gibi elektronik olanlar dahil),Gazete ve değişik yerlerde iş ilanı verilerek toplanan başvurular ile, gönderilen özgeçmişler aracılığıyla, iş başvuru formları vasıtasıyla toplanmaktadır.

ÖZLÜK BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • Özgeçmiş Bilgileri,

  • Fotoğraf,

  • Askerlik Durumu Belgeleri,

  • Referans Bilgileri.

Çalışan Adayların Başvuru Süreçlerinin Yürütülmesi, İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi Ve Denetimi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Ücret Politikasının Yürütülmesi, İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması

KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, DMC tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Referans bilgileri için İlgili Kişi’nin açık rıza vermesi

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

Yukarıda belirtilen kişisel veriler; Holding Şirketleri aracılığıyla,Hizmet alınan İŞKUR ve özel istihdam büroları (kariyet.net, yenibiris.com gibi elektronik olanlar dahil),Gazete ve değişik yerlerde iş ilanı verilerek toplanan başvurular ile, gönderilen özgeçmişler aracılığıyla, iş başvuru formları vasıtasıyla toplanmaktadır.

MESLEKİ DENEYİM BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • Diploma Bilgileri,

  • Gidilen Kurs Bilgileri,

  • Meslek İçi Eğitim Bilgileri,

  • Sertifikalar,

  • Yabancı Dil Bilgisi,

  • Bilgisayar Kullanım Bilgisi.

Çalışan Adayların Başvuru Süreçlerinin Yürütülmesi, İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi Ve Denetimi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Ücret Politikasının Yürütülmesi

KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, DMC tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

Yukarıda belirtilen kişisel veriler, Holding Şirketleri aracılığıyla,Hizmet alınan İŞKUR ve özel istihdam büroları (kariyet.net, yenibiris.com gibi elektronik olanlar dahil),Gazete ve değişik yerlerde iş ilanı verilerek toplanan başvurular ile, gönderilen özgeçmişler aracılığıyla, iş başvuru formları vasıtasıyla toplanmaktadır.

KİŞİSEL VERİLERİN AKTARILMASI

Çalışan adaylarına ait kişisel veriler;

Adayların bu konuda verecekleri izne bağlı olarak; grup şirketlerinin daha etkili insan kaynakları politikası ve süreçleri yürütmesi, gerektiğinde iş başvurusu olumsuz sonuçlanan çalışan adayına diğer grup şirketleri içerisinde alternatif ya da daha iyi bir pozisyon için teklif sunulabilmesi ve aday havuzu oluşturulabilmesi amaçlarıyla grup şirketlerine aktarılmaktadır.

KİŞİSEL VERİLERİN YURTDIŞINA AKTARILMASI

Çalışan adaylarına ilişkin kişisel veriler yurtdışına aktarılmamaktadır.

STAJYER ADAYLARI

KİMLİK BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • Ad, Soyad,

  • Doğum Tarihi,

  • Fotoğraf.

Stajyer Seçme Süreçlerinin Yürütülmesi, Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi, İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması, Saklama ve Arşiv Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Veri Sorumlusu Operasyonlarının Güvenliğinin Temini

KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİ

Yukarıda yer alan kişisel verileriniz, DMC tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

Yukarıda belirtilen kişisel veriler, Holding Şirketleri aracılığıyla,Hizmet alınan İŞKUR ve özel istihdam büroları (kariyet.net, yenibiris.com gibi elektronik olanlar dahil),Gazete ve değişik yerlerde iş ilanı verilerek toplanan başvurular ile, gönderilen özgeçmişler aracılığıyla, staj başvuru formları vasıtasıyla toplanmaktadır.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • E-Posta Adresi,

  • İletişim Adresi,

  • Cep Telefonu Numarası.

Stajyer Seçme Süreçlerinin Yürütülmesi, Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi, İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması, Saklama ve Arşiv Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Veri Sorumlusu Operasyonlarının Güvenliğinin Temini.

KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, DMC tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

Yukarıda belirtilen kişisel veriler, Holding Şirketleri aracılığıyla,Hizmet alınan İŞKUR ve özel istihdam büroları (kariyet.net, yenibiris.com gibi elektronik olanlar dahil),Gazete ve değişik yerlerde iş ilanı verilerek toplanan başvurular ile, gönderilen özgeçmişler aracılığıyla, staj başvuru formları vasıtasıyla toplanmaktadır.

ÖZLÜK BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • Özgeçmiş Bilgileri,

  • Fotoğraf,

  • Askerlik Durumu Belgeleri,

  • Referans Bilgileri.

Stajyer Adayların Başvuru Süreçlerinin Yürütülmesi, İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi Ve Denetimi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Ücret Politikasının Yürütülmesi, İnsan Kaynakları Politika ve Süreçlerinin Planlanmasını ve İcra Edilmesi.

KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, DMC tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Referans bilgileri için İlgili Kişi’nin açık rıza vermesi

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

Yukarıda belirtilen kişisel veriler; Holding Şirketleri aracılığıyla,Hizmet alınan İŞKUR ve özel istihdam büroları (kariyet.net, yenibiris.com gibi elektronik olanlar dahil),Gazete ve değişik yerlerde iş ilanı verilerek toplanan başvurular ile, gönderilen özgeçmişler aracılığıyla, staj başvuru formları vasıtasıyla toplanmaktadır.

MESLEKİ DENEYİM BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • Diploma Bilgileri,

  • Gidilen Kurs Bilgileri,

  • Meslek İçi Eğitim Bilgileri,

  • Sertifikalar,

  • Yabancı Dil Bilgisi,

  • Bilgisayar Kullanım Bilgisi.

Stajyer Seçme Süreçlerinin Yürütülmesi, Stajyer Adaylarının Başvuru Süreçlerinin Yürütülmesi, İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması, Saklama ve Arşiv Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Veri Sorumlusu Operasyonlarının Güvenliğinin Temini, Diğer: Gelecekte Açılabilecek Pozisyonlara Yönelik İnsan Kaynakları Faaliyetlerinin Yürütülmesi, iletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi.

KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, DMC tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

Yukarıda belirtilen kişisel veriler, Holding Şirketleri aracılığıyla,Hizmet alınan İŞKUR ve özel istihdam büroları (kariyet.net, yenibiris.com gibi elektronik olanlar dahil),Gazete ve değişik yerlerde iş ilanı verilerek toplanan başvurular ile, gönderilen özgeçmişler aracılığıyla, staj başvuru formları vasıtasıyla toplanmaktadır.

KİŞİSEL VERİLERİN AKTARILMASI

Stajyer adaylarına ait kişisel veriler;

Adayların bu konuda verecekleri izne bağlı olarak; grup şirketlerinin daha etkili insan kaynakları politikası ve süreçleri yürütmesi, gerektiğinde iş başvurusu olumsuz sonuçlanan çalışan adayına diğer grup şirketleri içerisinde alternatif ya da daha iyi bir pozisyon için teklif sunulabilmesi ve aday havuzu oluşturulabilmesi amaçlarıyla grup şirketlerine aktarılmaktadır.

KİŞİSEL VERİLERİN YURTDIŞINA AKTARILMASI

Stajyer adaylarına ilişkin kişisel veriler yurtdışına aktarılmamaktadır.

SANATÇILAR

KİMLİK BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • Ad - Soyad

  • T.C. Kimlik Numarası,

  • Nüfus Cüzdanı/Kimlik Ön Sayfası,

  • İmza,

İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi Ve Denetimi, Ticari Ve/Veya İş Stratejilerinin Planlanması Ve İcrası, Talep / Şikayetlerin Takibi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNİN HUKUKİ SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, DMC tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,

  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

Yukarıda belirtilen kişisel veriler kartvizitler, sözleşmeler, yüz yüze yapılan görüşmeler ve çağrı merkezimize yapılan aramalar vasıtasıyla toplanmaktadır.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • E-Posta Adresi,

  • İletişim Adresi,

  • Cep Telefonu Numarası.

İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Talep / Şikayetlerin Takibi

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNİN HUKUKİ SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, DMC tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

Yukarıda belirtilen kişisel veriler kartvizitler, sözleşmeler ve yüz yüze yapılan görüşmeler vasıtasıyla toplanmaktadır.

FİNANS BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • Banka Hesap Bilgileri

Finans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi Ve Denetimi, Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi, Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNİN HUKUKİ SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, DMC tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,

  • Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması.

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

Yukarıda belirtilen kişisel veriler kartvizitler, sözleşmeler, yüz yüze yapılan görüşmeler ve çağrı merkezimize yapılan aramalar vasıtasıyla toplanmaktadır.

KİŞİSEL VERİLERİN AKTARILMASI

Sanatçılara ait kişisel veriler hukuki yükümlülüğümüzü yerine getirebilmek için yasal düzenlemeler ve mevzuat gereği yetkili kişi ve resmi kurumlara aktarılmaktadır.

KİŞİSEL VERİLERİN YURTDIŞINA AKTARILMASI

Sanatçılara ait kişisel veriler yurtdışına aktarılmamaktadır.

TEDARİKÇİ YETKİLİLERİ

KİMLİK BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • Ad, Soyad,

  • T.C. Kimlik Numarası.

Finans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi, Hukuk İşlerinin Takibi Ve Yürütülmesi, İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Tedarik Zinciri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi,Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi, Mal / Hizmet Satın Alım Süreçlerinin Yürütülmesi

KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİ

Yukarıda yer alan kişisel verileriniz, DMC tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

  • Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması

  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

Yukarıda belirtilen kişisel veriler; bir toplantıya veya etkinliğe katılımda, sözleşmeler ile, basılı formlar ile toplanmaktadır.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • E-Posta Adresi,

  • İletişim Adresi,

  • Cep Telefonu Numarası.

Finans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi, İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Satın Alım Süreçlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi,Tedarik Zinciri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi

KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, DMC tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

Yukarıda belirtilen kişisel veriler; bir toplantıya veya etkinliğe katılımda, sözleşmeler ile, basılı formlar ile toplanmaktadır.

MÜŞTERİ İŞLEM BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • Fatura, senet, çek bilgileri.

Hukuk İşlerinin Takibi ve Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Satın Alım Süreçlerinin Yürütülmesi, Finans ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi,Tedarik Zinciri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi,Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi

KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, DMC tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

  • Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması

  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebebine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

Yukarıda belirtilen kişisel veriler; bir toplantıya veya etkinliğe katılımda, sözleşmeler ile, basılı formlar ile toplanmaktadır.

FİNANS BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • Banka Hesap Bilgileri

Finans ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi/Denetimi, Mal / Hizmet Satın Alım Süreçlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Tedarik Zinciri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi

KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, DMC tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Kanunlarda açıkça öngörülmesi

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

  • Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

Yukarıda belirtilen kişisel veriler; bir toplantıya veya etkinliğe katılımda, sözleşmeler ile, basılı formlar ile toplanmaktadır.

KİŞİSEL VERİLERİN AKTARILMASI

Tedarikçi yetkililerine ait kişisel veriler;

Yukarıda sayılan amaçlarla sınırlı olarak grup şirketlerimize ve

Hukuki yükümlülüğümüzü yerine getirebilmek için yasal düzenlemeler ve mevzuat gereği yetkili kişi ve resmi kurumlara aktarılmaktadır.

KİŞİSEL VERİLERİN YURTDIŞINA AKTARILMASI

Tedarikçi yetkililerine ait kişisel veriler yurtdışına aktarılmamaktadır.

TEDARİKÇİ ÇALIŞANLARI

KİMLİK BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • Ad, Soyad,

  • T.C. Kimlik Numarası.

İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi / Denetimi, Mal / Hizmet Satın Alım Süreçlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Tedarik Zinciri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi,Yetkili Kişi,Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi

KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, DMC tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

Yukarıda belirtilen kişisel veriler; ilgili kişi beyanı ve basılı formlar ile toplanmaktadır.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • E-Posta Adresi,

  • İletişim Adresi,

  • Cep Telefonu Numarası.

Acil Durum Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Tedarik Zinciri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi,İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi

KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, DMC tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

Yukarıda belirtilen kişisel veriler; ilgili kişi beyanı ve basılı formlar ile toplanmaktadır.

FİNANS BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • Banka Hesap Bilgileri

İş Akdi Ve Mevzuattan Kaynaklı Yükümlülüklerin Yerine Getirilmesi, Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi, Finans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi, Yan Haklar Ve Menfaatleri Süreçlerinin Yürütülmesi, Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNİN HUKUKİ SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, Hepsiburada tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Kanunlarda açıkça öngörülmesi

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

  • Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

Yukarıda belirtilen kişisel veriler;basılı/elektronik formlar, sözleşmeler/taahhütnameler, e-postalar, SAP programları ve beyanlarınız vasıtasıyla toplanmaktadır.

KİŞİSEL VERİLERİN AKTARILMASI

Tedarikçi çalışanlarına ait kişisel veriler;

Yukarıda sayılan amaçlarla sınırlı olarak grup şirketlerimize ve

Hukuki yükümlülüğümüzü yerine getirebilmek için yasal düzenlemeler ve mevzuat gereği yetkili kişi ve resmi kurumlara aktarılmaktadır.

KİŞİSEL VERİLERİN YURTDIŞINA AKTARILMASI

Tedarikçi çalışanlarına ait kişisel veriler yurtdışına aktarılmamaktadır.

ÜRÜN VEYA HİZMET ALAN KİŞİ YETKİLİLERİ

KİMLİK BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • Ad, Soyad,

  • T.C. Kimlik Numarası,

  • Anne / Baba Adı,

  • Doğum Tarihi,

  • Doğum Yeri,

  • Medeni Hali,

  • Yabancı Kimlik Numarası,

  • Nüfuz Cüzdanı Bilgileri

  • Vergi Kimlik Numarası,

  • SGK Sicil Numarası,

  • Uyruk,

  • Pasaport Numarası,

  • Nüfus Cüzdanı/Kimlik’in Ön Sayfası’nın Fotokopisi,

  • Pasaport fotokopisi,

  • İmza,

  • Fotoğraf.

Finans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi, İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi Ve Denetimi, Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Satış Sonrası Destek Hizmetlerinin Yürütülmesi, Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNİN HUKUKİ SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, DMC tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

Yukarıda belirtilen kişisel veriler; Bir toplantıya veya etkinliğe katılımda, satış sürecinde, sözleşmeler ile, basılı form ile veya benzeri elektronik formlar vasıtasıyla toplanmaktadır.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • E-Posta Adresi,

  • İletişim Adresi,

  • Cep Telefonu Numarası,

  • Sosyal Medya Hesap İsimleri,

  • İş Telefonu Numarası,

  • İkametgah İlmuhaberi (Yerleşim Yeri Belgesi).

Finans ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi, İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi,Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi, Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi

KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, DMC tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

Yukarıda belirtilen kişisel veriler; Bir toplantıya veya etkinliğe katılımda, satış sürecinde, sözleşmeler ile, basılı form ile veya benzeri elektronik formlar vasıtasıyla toplanmaktadır.

HUKUKİ İŞLEM BİLGİLERİ (Uyuşmazlık Halinde)

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • Adli Makamlarla Yazışmalardaki Bilgiler,

  • İdari Makamlarla Yazışmalardaki Bilgiler,

  • Dava Dosyasındaki Bilgiler,

  • Maaş Haczi vb. ile İlgili Kayıtlar,

  • İhtarname/İhbarname kapsamındaki bilgiler.

Hukuk İşlerinin Takibi ve Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi Ve Denetimi, Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi, Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi, Saklama Ve Arşiv Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Risk Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Talep / Şikayetlerin Takibi

KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, DMC tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması

  • Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

Yukarıda belirtilen kişisel veriler adli ve idari makamlardan gelen resmi yazılar ve basılı/elektronik diğer belgeler vasıtasıyla toplanmaktadır.

MÜŞTERİ İŞLEM BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • Fatura Bilgileri,

  • Sipariş Bilgisi.

İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi Ve Denetimi, Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi, Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi, Finans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi, Saklama ve Arşiv Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi,Talep / Şikayetlerin Takibi

KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, DMC tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,

  • Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması

  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

Yukarıda belirtilen kişisel veriler; Bir toplantıya veya etkinliğe katılımda, satış sürecinde, sözleşmeler ile, basılı form ile veya benzeri elektronik formlar vasıtasıyla toplanmaktadır.

FİNANS BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • Banka Hesap Bilgileri.,

Finans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi Ve Denetimi, Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi,Talep / Şikayetlerin Takibi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi,Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNİN HUKUKİ SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, DMC tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

  • Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

Yukarıda belirtilen kişisel veriler; Bir toplantıya veya etkinliğe katılımda, satış sürecinde, ilgili kişi tarafından beyan edilen belgeler ile, basılı form ile veya benzeri elektronik formlar vasıtasıyla toplanmaktadır.

PAZARLAMA BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • Çerez Kayıtları, Kampanya Çalışmasıyla Elde

  • Edilen Bilgiler

Firma Ürün ve Hizmetlere Bağlılık Süreçlerinin Yürütülmesi, Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Pazarlama Analiz Çalışmalarının Yürütülmesi, Ürün ve Hizmetlerin Pazarlama Süreçlerinin Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi Reklam/Kampanya/Promosyon Süreçlerinin Yürütülmesi

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNİN HUKUKİ SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, DMC tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

Yukarıda belirtilen kişisel veriler saha araştırmalarımız ve web sitemizde oluşturulan çerezler ile üçüncü taraflara ait (örneğin Google Analytics) çerezler vasıtasıyla toplanmaktadır

KİŞİSEL VERİLERİN AKTARILMASI

Ürün veya Hizmet Alan Kişilere ait kişisel veriler;

Yukarıda sayılan amaçlarla sınırlı olarak grup şirketlerimize ve

Hukuki yükümlülüğümüzü yerine getirebilmek için yasal düzenlemeler ve mevzuat gereği yetkili kişi ve resmi kurumlara aktarılmaktadır.

KİŞİSEL VERİLERİN YURTDIŞINA AKTARILMASI

Ürün veya Hizmet Alan Kişilere ait kişisel veriler yurtdışına aktarılmamaktadır.

POTANSİYEL ÜRÜN VEYA HİZMET ALICILARI

KİMLİK BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • Ad - Soyad

İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Firma / Ürün / Hizmetlere Bağlılık Süreçlerinin Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi Ve Denetimi, Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Satış Sonrası Destek Hizmetlerinin Yürütülmesi, Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Ticari Ve/Veya İş Stratejilerinin Planlanması Ve İcrası, Sunulan Ürün Ve Hizmetlerden Faydalandırmak İçin Gerekli Çalışmaların İş Birimleri Tarafından Yapılması Ve İlgili İş Süreçlerinin Yürütülmesi

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNİN HUKUKİ SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, DMC tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,

  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

Yukarıda belirtilen kişisel veriler web sitemizdeki üyelik formları, kartvizitler, yüz yüze yapılan görüşmeler ve çağrı merkezimize yapılan aramalar vasıtasıyla toplanmaktadır.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • Cep Telefonu Numarası,

  • Sosyal Medya Hesap İsimleri,

  • E-Posta Adresi,

İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi,Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi, Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNİN HUKUKİ SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, DMC tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

Yukarıda belirtilen kişisel veriler web sitemizdeki üyelik formları, kartvizitler ve yüz yüze yapılan görüşmeler vasıtasıyla toplanmaktadır

MÜŞTERİ İŞLEM BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • Fatura bilgileri,

  • Sipariş bilgisi

Tedarik Zinciri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi Ve Denetimi, Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi, Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi, Finans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi, Saklama Ve Arşiv Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNİN HUKUKİ SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, DMC tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,

  • Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması.

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

Yukarıda belirtilen kişisel veriler; basılı/elektronik formlar, çağrı merkezi kayıtları, e-postalar, SAP programları vasıtasıyla toplanmaktadır.

PAZARLAMA BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • Çerez Kayıtları, Kampanya Çalışmasıyla Elde

  • Edilen Bilgiler

Firma Ürün ve Hizmetlere Bağlılık Süreçlerinin Yürütülmesi, Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Pazarlama Analiz Çalışmalarının Yürütülmesi, Ürün ve Hizmetlerin Pazarlama Süreçlerinin Yürütülmesi, Reklam/Kampanya/Promosyon Süreçlerinin Yürütülmesi

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNİN HUKUKİ SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, DMC tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

Yukarıda belirtilen kişisel veriler geçmiş siparişleriniz ve web sitemizde oluşturulan çerezler ile üçüncü taraflara ait (örneğin Google Analytics) çerezler vasıtasıyla toplanmaktadır.

HUKUKİ İŞLEM BİLGİLERİ(Uyuşmazlık Halinde)

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • Adli Makamlarla Yazışmalardaki Bilgiler,

  • İdari Makamlarla Yazışmalardaki Bilgiler,

  • Dava Dosyasındaki Bilgiler,

  • Maaş Haczi vb. ile İlgili Kayıtlar,

  • İhtarname/İhbarname kapsamındaki bilgiler.

Hukuk İşlerinin Takibi ve Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi Ve Denetimi. Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi, Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi, Saklama Ve Arşiv Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Risk Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Talep / Şikayetlerin Takibi,

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNİN HUKUKİ SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, DMC tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması

  • Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

Yukarıda belirtilen kişisel veriler adli ve idari makamlardan gelen resmi yazılar ve basılı/elektronik diğer belgeler vasıtasıyla toplanmaktadır.

KİŞİSEL VERİLERİN AKTARILMASI

Potansiyel Ürün veya Hizmet Alıcılarına ait kişisel veriler;

Hukuki yükümlülüğümüzü yerine getirebilmek için yasal düzenlemeler ve mevzuat gereği yetkili kişi ve resmi kurumlara aktarılmaktadır.

KİŞİSEL VERİLERİN YURTDIŞINA AKTARILMASI

Potansiyel Ürün veya Hizmet Alıcılarına ilişkin kişisel veriler yurtdışına aktarılmamaktadır.

ZİYARETÇİLER

KİMLİK BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • Ad - Soyad

Acil Durum Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Saklama ve Arşiv Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Veri Sorumlusu Operasyonlarının Güvenliğinin Temini, Taşınır Mal Ve Kaynakların Güvenliğinin Temini, Ziyaretçi Kayıtlarının Oluşturulması Ve Takibi, Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi

KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, DMC tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

Yukarıda belirtilen kişisel veriler giriş sırasında alınan kayıt vasıtasıyla toplanmaktadır.

FİZİKSEL MEKAN GÜVENLİĞİ BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • CCTV Kayıt Bilgileri

  • Giriş/Çıkış Kayıt Bilgileri

  • Plaka Bilgisi

Fiziksel Mekan Güvenliğinin Temini, Saklama Ve Arşiv Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi, Ziyaretçi Kayıtlarının Oluşturulması ve Takibi

KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, DMC tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz; kamera sistemleri vasıtasıyla toplanmaktadır.

ZİYARETE İLİŞKİN BİLGİLER

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • Ziyaret Edilen Kişi

  • Ziyaret Nedeni

  • Ziyaret Zamanı/Süresi

Fiziksel Mekan Güvenliğinin Temini, Saklama Ve Arşiv Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi, Ziyaretçi Kayıtlarının Oluşturulması ve Takibi.

KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, DMC tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, ilgili mevzuat ve başta KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz; form ve kamera sistemleri vasıtasıyla toplanmaktadır.

İŞLEM GÜVENLİĞİ BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • IP Adresi Bilgileri,

  • İnternet Sitesi Giriş Çıkış Bilgileri,

  • Şifre ve Parola Bilgileri,

  • Cihaz IMEI Numarası,

  • Cihaz MAC Adresi,

  • Elektronik İletişim Kayıtları (Kullanım dökümleri gibi).

Bilgi Güvenliği Süreçlerinin Yürütülmesi, Denetim / Etik Faaliyetlerin Yürütülmesi, Erişim Yetkilerinin Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Denetimi, Risk Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Saklama Ve Arşiv Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Veri Sorumlusu Operasyonlarının Güvenliğinin Temini.

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNİN HUKUKİ SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, DMC tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Kanunlarda açıkça öngörülmesi

  • Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

Yukarıda belirtilen kişisel veriler bilgi güvenliği sistemleri ve elektronik cihazlar aracılığı ile toplanmaktadır.

KİŞİSEL VERİLERİN AKTARILMASI

Ziyaretçilere ait kişisel veriler;

Hukuki yükümlülüğümüzü yerine getirebilmek için yasal düzenlemeler ve mevzuat gereği yetkili kişi ve resmi kurumlara aktarılmaktadır.

KİŞİSEL VERİLERİN YURTDIŞINA AKTARILMASI

Ziyeretçilere ait kişisel veriler yurtdışına aktarılmamaktadır.

ÇEVRİMİÇİ ZİYARETÇİ

Web sitemizi ziyaret etmeniz durumunda kullanılacak çerezler hakkında ayrıntılı bilgiler …….. adresinde yayımlanan Çerez Politikası’nda yer almaktadır

KİMLİK BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • Ad - Soyad

Bilgi Güvenliği Süreçlerinin Yürütülmesi Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi / Denetimi, Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi, Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Müşteri Memnuniyetine Yönelik Aktivitelerin Yürütülmesi, Saklama Ve Arşiv Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Ürün / Hizmetlerin Pazarlama Süreçlerinin Yürütülmesi, Veri Sorumlusu Operasyonlarının Güvenliğinin Temini

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNİN HUKUKİ SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, DMC tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,

  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

Yukarıda belirtilen kişisel veriler web sitemizde yer alan “İletişim Formu” vasıtasıyla toplanmaktadır.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • E-Posta Adresi,

  • Cep Telefonu Numarası.

Bilgi Güvenliği Süreçlerinin Yürütülmesi Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi / Denetimi, Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi, Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Müşteri Memnuniyetine Yönelik Aktivitelerin Yürütülmesi, Saklama Ve Arşiv Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Ürün / Hizmetlerin Pazarlama Süreçlerinin Yürütülmesi, Veri Sorumlusu Operasyonlarının Güvenliğinin Temini, İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNİN HUKUKİ SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, DMC tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,

  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

Yukarıda belirtilen kişisel veriler web sitemizde yer alan “E-Bültene Kayıt Ol” ve “İletişim”” formları vasıtasıyla toplanmaktadır.

İŞLEM GÜVENLİĞİ BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

  • IP Adresi Bilgileri,

  • İnternet Sitesi Giriş Çıkış Bilgileri,

  • Şifre ve Parola Bilgileri,

  • Cihaz IMEI Numarası,

  • Cihaz MAC Adresi,

  • Elektronik İletişim Kayıtları (Kullanım dökümleri gibi).

Bilgi Güvenliği Süreçlerinin Yürütülmesi, Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi, Müşteri İlişkileri Yönetim Süreçlerinin Yönetilmesi, Talep Ve Şikayetlerin Takibi, Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNİN HUKUKİ SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, DMC tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Kanunlarda açıkça öngörülmesi

  • Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması

  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz web uygulamaları, Bilgi sistemleri ve elektronik cihazlar (örn. telekomünikasyon altyapısı, bilgisayar ve telefonlar) ve tarafınızca beyan edilen diğer belgeler vasıtasıyla toplanmaktadır.

KİŞİSEL VERİLERİN AKTARILMASI

Çevirimiçi Ziyaretçilere ait kişisel veriler;

Hukuki yükümlülüğümüzü yerine getirebilmek için yasal düzenlemeler ve mevzuat gereği yetkili kişi ve resmi kurumlara aktarılmaktadır.

KİŞİSEL VERİLERİN YURTDIŞINA AKTARILMASI

Çevrimiçi Ziyaretçilere ait kişisel veriler yurtdışına aktarılmamaktadır.

HAKLARINIZ

KVKK ve ilgili mevzuat kapsamında kişisel verilerinize ilişkin olarak;

  • Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,

  • Kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,

  • Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,

  • Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme,

  • KVKK mevzuatında öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme,

  • Eksik veya yanlış verilerin düzeltilmesi ile kişisel verilerinizin silinmesi veya yok edilmesini talep ettiğinizde, bu durumun kişisel verilerinizi aktardığımız üçüncü kişilere bildirilmesini isteme

  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme, ve

  • Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız halinde bu zararın giderilmesini talep etme,

haklarına sahipsiniz.

HAKLARINIZLA İLGİLİ BAŞVURU YÖNTEMLERİ

Kişisel verileriniz ile ilgili başvuru ve taleplerinizi dilerseniz ilgili kişi başvuru formunu kullanarak;

  • Kimliğinizi doğrulamak kaydıyla ıslak imzalı olarak Burhaniye Mahallesi Kısıklı Cadde No: 65/1 Üsküdar İstanbul adresine göndererek,

  • Kimliğinizi doğrulamak kaydıyla Doğan Müzik Yapım Ve Ticaret A.Ş. (“DMC”)’ye bizzat başvurarak,

  • Kayıtlı elektronik posta (KEP) adresi ve güvenli elektronik imza ya da mobil imza kullanmak suretiyle DMC’nin doganmuzik.kvvk@hs02.kep.tr kayıtlı elektronik posta adresimize göndererek,

  • İlgili Kişi tarafından Doğan Müzik Yapım Ve Ticaret A.Ş. (“DMC”)’ye daha önce bildirilen ve sistemimizde kayıtlı bulunan elektronik posta adresinden : kvkk@dmc.com.tr adresimize göndererek Doğan Müzik Yapım Ve Ticaret A.Ş. (“DMC”)’ye iletebilirsiniz.

Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ uyarınca, İlgili Kişi’nin, başvurusunda ad, soyad, başvuru yazılı ise imza, T.C. kimlik numarası, (başvuruda bulunan kişinin yabancı olması halinde pasaport numarası), tebligata esas yerleşim yeri veya iş yeri adresi, varsa bildirime esas elektronik posta adresi, telefon numarası ve faks numarası ile talep konusuna dair bilgilerin bulunması zorunludur.

İlgili Kişi, yukarıda belirtilen hakları kullanmak için yapacağı ve kullanmayı talep ettiği hakka ilişkin açıklamaları içeren başvuruda talep edilen hususu açık ve anlaşılır şekilde belirtilmelidir. Başvuruya ilişkin bilgi ve belgelerin başvuruya eklenmesi gerekmektedir.

Talep konusunun başvuranın şahsı ile ilgili olması gerekmekle birlikte, başkası adına hareket ediliyor ise başvuruyu yapanın bu konuda özel olarak yetkili olması ve bu yetkinin belgelendirilmesi (özel vekâletname) gerekmektedir. Ayrıca başvurunun kimlik ve adres bilgilerini içermesi ve başvuruya kimliği doğrulayıcı belgelerin eklenmesi gerekmektedir.

Yetkisiz üçüncü kişilerin başkası adına yaptığı talepler değerlendirmeye alınmayacaktır.

Kişisel Verilerinizin İşlenmesine İlişkin Talepleriniz Ne Kadar Sürede Cevaplanır?

Kişisel verilerinize ilişkin hak talepleriniz değerlendirilerek, ilgili departmana ulaştığı tarihten itibaren en geç 30 gün içerisinde cevaplanır. Başvurunuzun olumsuz değerlendirilmesi halinde, gerekçeli ret sebepleri başvuruda belirttiğiniz adrese elektronik posta veya posta yolu başta olmak üzere eğer mümkünse talebin yapıldığı usul vasıtasıyla size iletilir.

Geçerlilik

Aydınlatma Metni DMC tarafından yayımlandığı tarih itibariyle geçerli olacaktır. Esen Madencilik, Aydınlatma Metni’nde, gerekli olduğu takdirde, her zaman değişiklik yapabilir. Yapılacak değişiklikler, Aydınlatla Metni’nin…….....adresinde yayımlanmasıyla birlikte derhal geçerlilik kazanır.